Termeni si conditii programului de afiliere

Termeni si conditii www.aerconditionatonline.com program de afiliere

1. Introducere

Acesta reprezinta un contract electronic intre S.C S & I Best Corporation S.R.L, cu sediul in Bucuresti, Pricopan nr.9, sector 5, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/15177/2007, Cod fiscal nr. RO22241397 numita in continuare Furnizor si persoana fizica sau juridica reprezentata de d-voastra, cu datele declarate in cont, numita in continuare Afiliat. Prin finalizarea procesului de inregistrare, acceptati in intregime termenii si conditiile acestui contract.

2. Definitii si termeni

    Afiliatul este operatorul (persoana fizica sau juridica) unui detinator de website care aloca conform contractului un spatiu publicitar.
    Furnizorul este acea persoana juridica careia ii este rezervat spatiul publicitar pe website-ul afiliatului.
    Utilizator directionat este vizitatorul website-ului Afiliatului care a fost directionat catre website-ul Furnizorului.
    Instrument de promovare este o modalitate de promovare a unor servicii sau produse.
   

3. Inregistrarea contului de afiliat

Afiliatul va completa toate campurile obligatorii cu informatii complete si corecte la inregistrarea contului de afiliat. Furnizorul isi rezerva dreptul de a suspenda contul afiliatului, fara obligatia de a justifica aceasta actiune. Nu vor fi acceptati afiliatii ale caror site-uri:

    includ continut violent, pornografic, care atinge imaginea Furnizorului sau care poate incalca ordinea si linistea publica;
    fac discriminari bazate pe sex, religie, nationalitate, orientare sexuala, varsta, handicapuri;
    sunt contrar intereselor Furnizorului sau a clientilor acestuia;
    incalca legile curente ale statului roman;
    sunt concurentii www.aerconditionatonline.com;
    nu sunt functionale sau sunt in etapa de creare;
    preiau automat informatii de pe site-ul Furnizorului sau alte site-uri, fara acordul acestora;
    sunt construite sub forma unor comparatoare de preturi, agregatoare de produse sau continut ale altor site-uri sau folosesc tehnici de spam seo;

4. Instrumente de promovare

Afiliatul va folosi instrumentele de promovare oferite de sistemul de afiliere www.aerconditionatonline.com, pe site-urile care indeplinesc conditiile programului, pastrand intact codul oferit.

5. Beneficiile afiliatului

5.1. Comisioane

Comisioanele sunt calculate ca procent din vanzarile de produse pe care le genereaza afiliatul cu ajutorul instrumentelor de promovare. La calculul comisionului se iau in considerare toate comenzile plasate pe site de catre utilizatorul directionat de afiliat, indiferent de momentul finalizarii comenzilor, daca acestea au fost plasate intr-un interval de 30 zile de la momentul in care clientul a fost directionat de afiliat.
Valoarea comisionului reprezinta 2% din vanzarile mentionate anterior, si se aplica la valoarea produselor. Comisionul se incaseaza doar pentru comenzile facturate si achitate. Facturile care au fost ulterior stornate, vor determina o scadere de comision din contul afiliatului cu valoarea comisionului acordat la facturarea comenzii respective.

Nu se acorda comision pentru comenzile in care s-au folosit Vouchere emise de www.aerconditionatonline.com.

Toate comisioanele vor fi calculate si inregistrate in "Tranzactiile tale" al fiecarui afiliat.

5.2. Plata comisioanelor

Plata comisioanelor se va efectua pe data de 15 a fiecarei luni, daca exista o solicitare de plata din partea afiliatului pana pe data de 14, ora 23:59PM. Pragul minim pentru a solicita si efectua o plata este de 500 ron.

Pentru persoane juridice

Plata va fi efectuata prin transfer bancar. In prealabil va fi semnat un contract intre Furnizor si Afiliat.

Pentru persoane fizice Plata se va efectua prin transfer bancar, va fi semnat un contract intre Furnizor si Afiliat. Castigul obtinut in acest mod de Afiliat este impozabil, Afiliatul urmand sa plateasca impozit pentru suma de bani primita.


6. Drepturile si Obligatiile Afiliatului

Drepturile Afiliatului sunt:

    sa gestioneze instrumentele de promovare conform instructiunilor Furnizorului, dar fara a-l instiinta pe acesta;
    sa solicite si sa primeasca comisioanele cuvenite conform acestui contract.

Obligatiile afiliatului sunt:

    sa utilizeze cu buna credinta website-ul Furnizorului si materialele de promovare puse la dispozitie de acesta, fara sa le altereze in vreun fel;
    sa plaseze codurile instrumentelor de promovare doar in website-uri aprobate in prealabil de Furnizor, cu exceptia linkurilor de tip text;
    sa nu aduca atingere imaginii si/sau intereselor Furnizorului prin orice activitati pe care le intreprinde sau forme de comunicare pe care le practica.

Afiliatul nu are voie:

    sa faca comenzi prin reclamele afisate in site-urile proprii, obtinand astfel comision pentru aceste comenzi;
    sa ofere direct sau indirect altei persoane sau entitate beneficii pentru folosirea instrumentelor de promovare de pe site-urile Afiliatului (plata unei sume de bani, garantia oferirii unui discount pe site-ul www.aerconditionatonline.com);
    sa citeasca, sa intercepteze, sa inregistreze, sa redirecteze, sa interpreteze orice material ce este adresat Furnizorului;
    sa modifice operatia vreunui buton, link sau a altui element interactiv al site-ului www.aerconditionatonline.com;
    sa faca comenzi sau sa completeze formulare, sau sa faca alte tipuri de actiuni pe site-ul www.aerconditionatonline.com, in numele unei terte parti, sau sa autorizeze, asiste sau incurajeze alta persoana sau entitate sa faca acest lucru;
    sa promoveze produsele Furnizorului pe site-uri care nu ii apartin decat cu acordul si in conformitate cu termenii si conditiile acestora.
    sa promoveze produsele Furnizorului prin orice metode care pot crea confuzie asupra ofertei reale a Furnizorului. Ex: anunturi de vanzare a produselor cu alte preturi, alte beneficii sau orice alte conditii comerciale;
    sa promoveze linkuri de afiliat in anunturi de vanzare a unor produse proprietate personala, identice sau similare celor din oferta Furnizorului.
    sa cauzeze in vreun fel confuzie clientilor site-ului www.aerconditionatonline.com in ceea ce priveste relatia dintre Afiliat si Furnizor;
    sa foloseasca alte materiale promotionale, in afara celor oferite de programul afiliere www.aerconditionatonline.com, pentru a promova site-ul s-i.ro sau sa asiste, autorizeze, incurajeze o a terta parte sa faca acest lucru;
    sa foloseasca materiale promotionale de orice natura (bannere, anunturi text, etc) care nu sunt oficiale, generate de sistemul din programul de afiliere sau aprobate in scris de Furnizor. Ne rezervam dreptul de inchide contul si a anula toate comisioanele celor care folosesc materiale promotionale neaprobate.
    sa incerce sa intercepteze sau redirecteze traficul unui alt site care participa la programul de afiliere www-s-i.ro;
   

7. Drepturile si Obligatiile Furnizorului
Drepturile Furnizorului:

    Furnizorul isi rezerva dreptul de a suspenda contul Afiliatului fara nici o justificare;
    utilizatorii care vor cumpara produse prin intermediul programului de afiliere www.aerconditionatonline.com vor deveni automat clienti www.aerconditionatonline.com. Astfel, ei vor suporta toate regulile, politicile si procedurile cu privire la comenzi, service si vanzari de produse impuse de catre www.aerconditionatonline.com.

Obligatiile Furnizorului sunt:

    sa plateasca la timp comisionul afiliatului, atunci cand sunt indeplinite toate conditiile privind pragul minim si modalitatea de plata a comisionului.
    sa nu intervina asupra organizarii website-ului Afiliatului.
   

8. Modificari

Furnizorul poate modifica orice termen sau conditie in orice moment prin postarea unei notificari pe site-ul programului. Modificarile se pot referi, spre exemplu, la comisioanele percepute de Afiliati, la bonusuri, la modalitatile de plata a comisioanelor, la regulile programului de afiliere. Daca modificarile aparute sunt inacceptabile pentru Afiliat acesta poate inceta colaborarea. Continuarea participarii la program dupa afisarea modificarilor va insemna acceptarea noilor modificari.

9. Legislatie aplicabila si Jurisdictie

Aceste conditii de participare la programul de afiliere sunt guvernate de legile din Romania. Instantele competente din Romania vor avea jurisdictie exclusiva asupra oricaror si tuturor disputelor ce vor aparea din sau se vor referi la sau vor fi in legatura cu prevederile Termenilor si Conditiilor sau in cazul disputelor in care aceste conditii vor fi considerate fapte relevante pentru astfel de dispute.
Care sunt comisioanele pe care le pot obtine